Work shop: geometriai formák..

Dekorkellék készítő work shop:

geometriai formák készítése

Helyszín: Kadafalva, Pitypang utca

Időpont: szombat 9-12 óráig

Díja: 11.000.-/fő számla ellenében( ha anyuka érkezik gyerekkel akkor is ezt az összeget kell kifizetni....)

Jelentkezés: telefonon és smsben (30/983-8893), Viberen, Messengeren Nagy Klára név alatt, mailben: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

geometriai

Várlak Benneteket a második foglalkozásra!

Ez alkalommal geometriai formákat készítünk esküvői díszítés kellékeként. A megismert technikával sokszorosíthátjátok lakodalmi dekorációtokhoz....a képen látható geometriai formák az én kezem termékei....én is haszmálni fogom ezeket három lakodalmi dekorációmhoz is. Nagyon izgalmasak a légtérben is és az asztalokon is a virágok között. Gyertek! Alkotunk. Kreatívkodunk.Jól érezzük magunkat.

 

 

 

 

 

I.WORKSHOP a Laradekornál : papírszív kép fakeretben

I.laradekor workshop időpontja: 2019.máj.04.szombat délelőtt 10.00.-13.00óráig, Illetve kinek meddig tart.:)))

Ára: 12.000.- (fizetendő a helyszínen számla ellenében) .Max létszám 8 fő. Semmit nem kell hozni.

Jelentkezés: telefonon:30/983-8893, Viberen, Messengeren (Laradekor, Nagy Klára), sms üzenetben, mailben (Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.)

Helyszín: Kadafalva, Pitypang utca. Lakásworkshop..... A pontos helyszínt mindenkivel megbeszélem telefonon.

(Aki esetleg volt garázs vásáron nálam, annak mondom, hogy abban a házban lesz ahol a garázsvásár volt.)

fakeret 1200

Az I.laradekor workshop anyaga egy fakeretben elkészített selyem papír szívecske, ami egy csirke háló alapra készül el. Rengeteg pici apró selyem papír tölcsér alkotja. Elkészítése több órát vesz igénybe.Felhasználható anyáknapi ajándékként. Anyáknapi lakás dekorációnak. Én már ki is tettem. Nézzétek meg a fényképeket. Esküvőhöz háttér dekorációnak, dekor installációnak, illeztve egyet készítettem az e hétvégi ifjú páromnak ajándékba nagy méretben...fotó falnak. Pszt!  Még erről nem tudnak.Meglepetés lesz:)))

Egy egész hétig dolgoztam mire el tudtam készíteni a minta darabokat. Szóval igaz az, hogy minden csak kívülről látszik egyszerűnek. Miután hozzákezdtem a workshop anyagának elkészítéséhez, minden nap újabb és újabb apró buktatókba botlottam, amik során kiderült, hogy az eredeti általam gondolt kivitelezés nem állja meg a helyét úgy, ahogy van és másként kell megoldani a technikai kivitelezést. Megannyi fortélyt kelllett bevetnem mire a végére jutottam.....18 év után is ér mindig meglepetés.....Az eszközök skálája is sok és a kellék anyagok beszerzése is nehézkes mint mindig a munkám során. Mindig azt nem lehet kapni , ami éppen kell. Na, de mára minden kialakult és készen állok, hogy gyertek velem alkotni....:)))))

papír nagy szív

dekorációs kellékek

papír dekoráció

Larablog by laradekor

karika zöld ággal, virággal díszítve

Dekorációs WORKSHOPok  - új a Laradekornál

Dekorációs elem készítő workshopok a Laradekornál....

hetente új ötletek, új technikák,új alapanyagokból...

dekor elemek készítése rendezvények díszítésére, családi ünnepek dekorálására, otthonok alkalmi ünnepi díszítéséhez...

... hogy ki tudd élni kreativitásodat, vagy csak ha egy jó hangulatú kreatív időt töltenél el.

Várlak szeretettel Benneteket hetente kézműves foglalkozásaimra klub délelőttök és klub délutánok formájában,

melyeken díszítő elemeket készítünk rendezvényeidhez, lakásod alkalmi díszítéséhez.

Régi és új menyasszonyaimat, háziasszonyokat, anyukákat gyermekeikkel és mindenkit aki szereti feldobni otthonát,

családi rendezvényét valami széppel ráadásul, amit saját maga készített el.

Hamarosan jövök az első workshop időpontjával és a dekorációs elemmel amit készítünk....

Az elmúlt 18 évben amióta a dekorációs cégemet építem, időről időre minden változik. A kezdeti időben még lassú volt a változás, mára már minden felgyorsult...és szinte azon veszem észre magam, hogy évről évre megváltozik a piac. Sokszor csak kapkodom a fejem....mi történik körülöttem, és hogyan jutottunk el a dekorációs piacon ide,ahol most járunk.... Mivel már régóta foglalkozom ezzel, és szokták mondani, hogy egy idő után az ember vállalkozása már a gyereke lesz...így gondoskodni kell róla...

.Az elmúlt két-három évben a menyasszonyaimmal és az ifjú párokkal történő beszélgetéseimből kiderült, hogy nagyon sokan szeretnék maguknak díszíteni az esküvőjüket, lakodalmukat... vagy az egészet egydül megoldani, vagy csak részleteket egy-egy dekorációs elemet elkészíteni, ezzel is készülni a nagy napra...lelkileg hangolodni az eseményre mint adventi időszakban a karácsonyra. Szívesen készítenének dekor elemeket, ha én hozzáépíteném a komplett dekorációjukhoz.Szeretnék látni a sajá,t esetleg örömanyák, örömapák keze munkáját a nagy napon....mert sokszor az örömszülők is boldogoan készülnek erre saját kezük munkájával is. Így jó ideje bíztatom a párokat arra, hogy legyen általuk készített díszítő elem az esküvőn....Sokkal inkább mint az internetes oldalakról összevásárolt, én általam csak bazárnak nevezett millió dolog, amik sokszor nem odaillők, nem trendik, nem stílusosak, csak megveszik, mert ez most szokás. Akkor inkább hozzunk létre közösen olyan elemeket, olyan díszítő kelléket, ami a szívünkhöz közel áll, és készítettük saját kezűleg.

Ezen az úton jutottam el odáig, hogy workshopokat szervezzek Nektek...és mindenkinek aki inkább elkészíti rendezvénye vagya lakása alkalmi díszét saját kezűleg...a vásárolt trmékek helyett. A wokshopokon az összes kelléket és eszközt adom...ami szükséges, sőt a sokszorosításhoz megadom azokat az elérhetőségeket, ahol be lehet szerezni a szükséges kellékeket...így több darab is készíthető az elemekből.

Hamarosan jövök az első workshop időpontjával és a dekorációs elemmel amit készítünk.