klariKedves Látogató!

Szeretettel köszöntelek Benneteket az oldalamon! Tekintsétek meg fotóinkat, dekorációs kínálatunkat és remélem meggyőz Benneteket arról, hogy a legjobb helyen jártok, és a legjobb kezekbe kerültök amennyiben megbíztok engem és a csapatom az esküvői dekorációtok elkészítésére.

Nagy Klára vagyok a Lara Dekor cég tulajdonosa, aki tizenhét évvel  ezelőtt megálmodta és létrehozta ezt a vállalkozást, ami azóta több száz esküvő, családi ünnep és céges parti dekorációját  installációit, virágdekorációját, lufi-dekorációját, papírdekorációját…(és még sorolhatnám) készítette el.

Mi valóra váltjuk álmaitok esküvői díszítését.  A mögöttünk álló sok száz rendezvény tapasztalata biztonságot nyújt Nektek abban, hogy tökéletes és különleges esküvői díszletet kapjatok-precizitással, egyediséggel, kreativitással, inspirációval… és sok-sok szeretettel és figyelemmel….

Minden rendelkezésre áll mind kellékekben és mind szaktudásban, ahhoz hogy bármilyen dekorációt is álmodjatok meg….azt mi valóra váltjuk és felejthetetlenné varázsoljuk a nagy napot.

 

Elérhetőségeink

6000 Kecskemét, Ballószög 266.
Tel.:06-30/9-83-88-93
E-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
 
fblogo
 
(Árajánlat készítése személyesen előzetes telefonos egyeztetés alapján történik!)e-max.it: your social media marketing partner