I.laradekor workshop időpontja: 2019.máj.04.szombat délelőtt 10.00.-13.00óráig, Illetve kinek meddig tart.:)))

Ára: 12.000.- (fizetendő a helyszínen számla ellenében) .Max létszám 8 fő. Semmit nem kell hozni.

Jelentkezés: telefonon:30/983-8893, Viberen, Messengeren (Laradekor, Nagy Klára), sms üzenetben, mailben (Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.)

Helyszín: Kadafalva, Pitypang utca. Lakásworkshop..... A pontos helyszínt mindenkivel megbeszélem telefonon.

(Aki esetleg volt garázs vásáron nálam, annak mondom, hogy abban a házban lesz ahol a garázsvásár volt.)

fakeret 1200

Az I.laradekor workshop anyaga egy fakeretben elkészített selyem papír szívecske, ami egy csirke háló alapra készül el. Rengeteg pici apró selyem papír tölcsér alkotja. Elkészítése több órát vesz igénybe.Felhasználható anyáknapi ajándékként. Anyáknapi lakás dekorációnak. Én már ki is tettem. Nézzétek meg a fényképeket. Esküvőhöz háttér dekorációnak, dekor installációnak, illeztve egyet készítettem az e hétvégi ifjú páromnak ajándékba nagy méretben...fotó falnak. Pszt!  Még erről nem tudnak.Meglepetés lesz:)))

Egy egész hétig dolgoztam mire el tudtam készíteni a minta darabokat. Szóval igaz az, hogy minden csak kívülről látszik egyszerűnek. Miután hozzákezdtem a workshop anyagának elkészítéséhez, minden nap újabb és újabb apró buktatókba botlottam, amik során kiderült, hogy az eredeti általam gondolt kivitelezés nem állja meg a helyét úgy, ahogy van és másként kell megoldani a technikai kivitelezést. Megannyi fortélyt kelllett bevetnem mire a végére jutottam.....18 év után is ér mindig meglepetés.....Az eszközök skálája is sok és a kellék anyagok beszerzése is nehézkes mint mindig a munkám során. Mindig azt nem lehet kapni , ami éppen kell. Na, de mára minden kialakult és készen állok, hogy gyertek velem alkotni....:)))))

papír nagy szív

dekorációs kellékek

papír dekoráció

e-max.it: your social media marketing partner